My everyday friends

Image and video hosting by TinyPic|rouge-Avon, make-up-Maybelline, mascara-Essence, Eyeliner-Essence, coverstick-Miss sporty|

Ja viem,nie som moc dobrá blogerka, ale škola a pokazený pc zabezpečili, že som to tu trošku zanedbávala. No škola končí, leto začína. Tešíte sa?Prinášam veľmi rýchly príspevok s maličkosťami, ktoré používam každý deň. Odporúčam rúž z Avon a make-up od Maybelline.

Translate:..........................................................................................................................
I know, I am not good blogger. But I was very busy because of school and my pc was broken, but today everything is okay, school ends and summer beggins and my pc is like a new. Are you looking forward to summer?
This is very fast post - my everyday friends. I really like this rouge from Avon, I absolutely recommend it. Make-up from Maybelline stays on my skin for long period and my skin looks always fresh.

Image and video hosting by TinyPicHave a great week!

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

ten make-up má mamka a hrozně si ho chválí !
:) je pravda že jí občas kradu :D

Angela povedal(a)...

J'aime bien le mascara-Essence!C'est super:)


Аngela Donava
http://www.lookbooks.fr

2 Mates and a Blog povedal(a)...

i love maybelline

Danniella x

Nikol povedal(a)...

S make-up od maybelline jsem také velice spokojená.. A s tím co používám jsem na tom velice podobně. Mám toho celkem po skromnu, žádné velké zásoby, jen to, co skutečně používám..